MySQL encountered the following error: Table 'divsite_xmb.xmb_settings' doesn't exist
In the following query: SELECT * FROM xmb_settings
With the following bactrace:
Array ( [0] => Array ( [file] => /home/divsite/public_html/forum/db/mysql.php [line] => 146 [function] => makeBackTrace [class] => dbstuff [object] => dbstuff Object ( [querynum] => 0 [querylist] => Array ( ) [querytimes] => Array ( ) [link] => Resource id #6 [db] => divsite_xmb [duration] => 0 [timer] => 1440754043.9759 [version] => 5.5.42-cll-lve ) [type] => -> [args] => Array ( ) ) [1] => Array ( [file] => /home/divsite/public_html/forum/db/mysql.php [line] => 163 [function] => implicitError [class] => dbstuff [object] => dbstuff Object ( [querynum] => 0 [querylist] => Array ( ) [querytimes] => Array ( ) [link] => Resource id #6 [db] => divsite_xmb [duration] => 0 [timer] => 1440754043.9759 [version] => 5.5.42-cll-lve ) [type] => -> [args] => Array ( [0] => SELECT * FROM xmb_settings [1] => ) ) [2] => Array ( [file] => /home/divsite/public_html/forum/header.php [line] => 264 [function] => query [class] => dbstuff [object] => dbstuff Object ( [querynum] => 0 [querylist] => Array ( ) [querytimes] => Array ( ) [link] => Resource id #6 [db] => divsite_xmb [duration] => 0 [timer] => 1440754043.9759 [version] => 5.5.42-cll-lve ) [type] => -> [args] => Array ( [0] => SELECT * FROM xmb_settings ) ) [3] => Array ( [file] => /home/divsite/public_html/forum/misc.php [line] => 24 [args] => Array ( [0] => /home/divsite/public_html/forum/header.php ) [function] => require ) )